Åpningstider

Åpen Gårdsrestaurant og Gårdsbutikk 2019: 

 

T.o.m. 10.august 2019 har vi åpen Gårdsrestaurant og Gårdsbutikk mandag- lørdag kl. 13-17.

Etter 10.august har vi åpent når vi jobber i ysteriet.

Ellers er vi mye ute på torgsalg i august og utover høsten, så det er ikke mulig med fast åpningstid.

Det er bare å ta kontakt dersom man ønsker å besøke Gårdsbutikken, så avtaler vi om det passer.

Fredag 16.august og lørdag 17.august er vi på torgsalg på Foldvik-markedet i Gratangen, og 17.august deltar vi også på Vesterålen Matfestival.

Da er Gårdsbutikken stengt.

VELKOMMEN TIL Å TA KONTAKT HELE ÅRET:

Tlf Jorunn: 99 40 43 00

Tlf Svein-Magne: 97 50 47 40

E-post: densortegryte@gmail.com

Vi tar imot forhåndsbestilte grupper på Gårdsrestauranten hele året.

Ønsker du å bestille en opplevelse med omvisning, underholdning og en 3-retters middag for grupper, er det bare å ta kontakt hele året! 

Vi tar imot bestilling for grupper fra 8 personer (eller færre, men da koster det litt mer).

Det meste er mulig!

Vi lager gjerne middag av sesongens råvarer, som f.eks. Kjeskav med poteter og sesongens grønnsaker, Kjebab (kebab av kjekjøtt, når kjekjøttet er klart på våren og utover), med salat, chilisaus, hvitløksdressing, Klippfisk-bacalao  eller Kveite (når vi får tak i god fisk), Får-i-kål på høsten (når sauene er kommet fra fjellet),  Svinestek eller ribbe (når vi har slaktet griser fra gården), eller Fiskesuppe, laget av kveite og laks, med hjembakt, gjerne nystekt brød til.

Til dessert/ kaker kan vi lage hjemmelaget Iskrem eller Creme Brulee av geitfløte, Karamellpudding av geitmelk, Ostekake toppet med hjemmelaget gele av lokalt plukket blåbær og rips, i tillegg til hjembakte kaker, desserter og vafler av geitmelk.

Vi strekker oss langt for å levere, og gi våre gjester en god opplevelse på Den Sorte Gryte!

Finn roen, og nyt livet i trivelige omgivelser, mens vi gir et innblikk i hverdagen på et geitbruk med 300 geiter og lokal foredling av ost!

Velkommen til gårds : )

 

Meny i sommer-sesongen og ellers for forhåndsbestilte grupper:

 

Hverdager serverer vi tallerkenretter med lokal mat til lunsj/ middag, i tillegg til vafler, kaffe og kaker.

Lørdager serverer vi Middagsbuffet, med variert, lokal meny. inkl. dessertbord.

Det kan veksle mellom bl.a. Kjebab, Elggryte, Helstekt lammelår, Kjøttsuppe, Fiskesuppe med hjembakt brød, Ostefat og Fiskeburger med hjembakt burgerbrød.

Dessertbord med bl.a.

husets Ostekake og Kjelost av årets råmelk, Karamellpudding av geitmelk, Rabarbrasuppe eller Rullekake med softis m.m.

I tillegg selverer vi nystekte vafler, kaffe og kaker.

Gårdsbutikken har samme åpningstid som Gårdsrestauranten, og bugner av nylaget ost, ostekaker, karamellpudding, kjekjøtt, kjeskinn, og andre lokale varer.

Masse småkje på tunet.

 

Velkommen til en hyggelig dag på Den Sorte Gryte!