Åpningstider

2019: Første dag vi har Åpen Gårdsrestaurant, drop in i vår er påskeaften, 20.april 2019, kl. 13-17.

Da har vi Middagsbuffet, med Helstekt lammelår, Kjøttsuppe, Fiskesuppe med hjembakt brød, Ostefat, Dessertbord med bl.a.

husets Ostekake og Kjelost av årets råmelk, m.m.

Masse småkje i fjøset. Kanskje får vi besøk på terrassen av noen søte små firbeinte?

Velkommen til en hyggelig dag!

 

Tlf Jorunn: 99 40 43 00

Tlf Svein-Magne: 97 50 47 40

Vi tar imot forhåndsbestilte grupper på Gårdsrestauranten hele året.

Ønsker du å bestille en opplevelse med omvisning, underholdning og en 3-retters middag for grupper, er det bare å ta kontakt hele året! 

Vi tar imot bestilling for grupper fra 8 personer (eller færre, men da koster det litt mer).

Det meste er mulig!

Vi lager gjerne middag av sesongens råvarer, som f.eks. Kjeskav med poteter og sesongens grønnsaker, Kjebab (kebab av kjekjøtt, når kjekjøttet er klart på våren og utover), med salat, chilisaus, hvitløksdressing, Klippfisk-bacalao  eller Kveite (når vi får tak i god fisk), Får-i-kål på høsten (når sauene er kommet fra fjellet),  Svinestek eller ribbe (når vi har slaktet griser fra gården), eller Fiskesuppe, laget av kveite og laks, med hjembakt, gjerne nystekt brød til.

Til dessert/ kaker kan vi lage hjemmelaget Iskrem eller Creme Brulee av geitfløte, Karamellpudding av geitmelk, Ostekake toppet med hjemmelaget gele av lokalt plukket blåbær og rips, i tillegg til hjembakte kaker, desserter og vafler av geitmelk.

Vi strekker oss langt for å levere, og gi våre gjester en god opplevelse på Den Sorte Gryte!

Finn roen, og nyt livet i trivelige omgivelser, mens vi gir et innblikk i hverdagen på et geitbruk med 300 geiter og lokal foredling av ost!

Velkommen til gårds : )